Próbáld ki ezeket is!

 

info@sovietairsoft.hu | +36 30 397-8533

hatterweb-1c2

AIRSOFT INFORMÁCIÓ

Kinek ajánljuk az airsoftot?

Főleg cégeknek, baráti társaságoknak, akik csapatépítő programot keresnek, vagy azoknak, akik ki szeretnék magukat próbálni élőben nem csak a számítógép előtt ülve, FPS játékot játszva. Az airsoft ezek mellett kiváló program legénybúcsúra is!

Az airsoft minden játékosnak hatalmas élmény, amennyiben szereti az akciódús, izgalmas szimulációs csapatjátékokat.

A katonai ruhában játszott airsoft játék során maximálisan átélhető egy harcos izgalma, a játékos mintha egy komoly hadi bázisra került volna, valódi karabéllyal a kezében, a terepen csak saját leleményességében bízva. 

Miért izgalmas az airsoft?

Megfontolt játék, hidegvér és jó helyzetfelismerő képesség. Vajon benned is megvannak ezek? Kíváncsi vagy, milyen reakciókat hoz ki belőled az airsoft, egy katonai szimulációs játék? Gyere el hozzánk és próbáld ki az airsoftot!

szentendrei airsoft pálya terepakadályokkal zsúfolva garantálja az izgalmakat, a kalandot és az élményt, melyet a két szembenálló csapat a célhoz vezető út során átél.

 

Mit nyújt neked az airsoft játék?

Mindenek előtt élményt, kalandot és izgalmakat. Ugyanakkor a remek időtöltés mellett az airsoft játék során bővebb önismeretre tehetsz szert, hiszen nem mindennapi helyzetben találod magad, mely eddig ismeretlen reakciókat válthat ki belőled.

Összevont játék

Önálló airsoft játékot minimum 8 főtől indítunk. Ha kevesebben vagytok sem gond, mert minden hónap utolsó vasárnapján csatlakozós airsoft játékot tartunk. Ezekre az időpontokra is előzetes bejelentkezés szükséges.

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Foglalhatsz telefonon is!

+36 30 397 8533

AIRSOFT AJÁNLAT

Ingyen airsoft

Tudjuk, hogy szervezés nem könnyű, de mi ezt ingyen játékkal díjazzuk!

Részlet >>

Születésnap kedvezmény

Ajándékozzatok élményt a barátotoknak születésnapjára! Amennyiben elhozzátok barátotokat ...
Részlet >>

Legénybúcsú

Tegyétek izgalmassá a legénybúcsút egy jó kis airsoft játékkal!
Részlet >>

Airsoft célbalövés

Lőj célba airsoft fegyverrel. Párbajozz barátaiddal elektromos fém céltáblán!
Részlet >>