Próbáld ki ezeket is!

 

info@sovietairsoft.hu | +36 30 397-8533

hatterweb-1c2

Foglalj időpontot pillanatok alatt!

Foglalhatsz telefonon is!

+36 30 397 8533

tn_dsc0532

Szentendre – airsoft pálya

Több mint 10.000 négyzetméter speciálisan paintball játék céljára kialakított épületegyüttesünk, illetve 7 db természetes és mesterséges fedezékekkel, ásott árkokkal ellátott változatos pályáink (fedett hangár, speed, speciális speed) állnak a játékosok rendelkezésére. “Partraszállás” nevet viselő pályánkon akár a „Ryan közlegény megmentése” című film első részében is érezhetik magukat a résztvevők.

tn_speed-palya-2

Speed (Afganisztán)

A paintball pálya mérete kb. másfél kézilabda pályának felel meg, téglalap alakú.Kitűnően alkalmas kezdőknek első “bemelegítő” játéknak, mivel a Last men standing (utolsó emberig) játék alatt mindenki megtapasztalhatja milyen az amikor “megkínálják”.

tn_rmai-kalandpark-airsoft-plya

Római Kalandpark

Az airsoft pálya egy igazán jól kialakított, bokrokkal, valamint kisebb-nagyobb akadályokkal nehezített terep. Ahogy a képeken is látszik, telepített és természetes akadályok egyaránt megtalálhatók a pályán. Ideális létszám: 10-30 fő.

tn_negyepulet

Nagy épület airsoft pálya - Sztálingrád

Klasszikus épületharc! 3000m²-en rengeteg helység, színházterem (kitűnően belőhető a vetítő szobából), a megtisztított ablakokon, ajtókon ki-be járási lehetőség. Az épület körül fás-bokros terület van mesterséges fedezékekkel tarkítva, ezért az épület körül is lehet portyázni, és egy-két “mögékerüléses” cselt is el lehet adni. Az épület U alakú, melynek az egyik szára rövidebb, a hosszabbik szára több emeletes. A tökéletes játszhatóság miatt itt is nyitottunk plusz átjárókat az egyes helységek között. Ahogy a többi épületet is, megtisztítottuk a törmelékektől és a veszélyes anyagoktól, a biztonságos játék érdekében. A játéktér kb. focilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú. 

tn_kisepulet7

Kisépület airsoft pálya - Berlin

A játéktéren egy épület található, amiben a szerelőcsarnokon kívül több másik helység van. A helységek közötti átjárást a már meglévő ajtók és ablakok mellett, speciálisan a játék miatt nyitott átjárók segítik. Így az airsoft játék a pályán többféleképpen játszható, és néhány helység kivételével nem lehet “bennragadni”. Az épület körül a természetes fedezékek mellett mesterséges akadályok is vannak, így lehetséges az “ostrom” kívülről is. Az épületet megtisztítottuk a törmelékektől, üvegtől, és az egyéb veszélyes anyagoktól, és a biztonságos játék érdekében a veszélyes épületrészeket lebontottuk. Az épület további előnye, hogy eső esetén fedett játékteret biztosít.

tn_hangar1

Hangár airsoft pálya - U2

Kitűnően ötvözi a “speed”, az épületharc, és a fás-bokros airsoft játékstílusokat. A hangár két részből áll, de az elválasztó fal egy általunk készített nyíláson átjárható, így külön-külön, és egyben is játszható a pálya. Az épület belsejében található oszlopsorok, illetve autóroncsok és gumifedezékek megosztottá, de mégis átláthatóvá teszik a hatalmas fedett pályát. Körben fás-bokros területen az általunk telepített mesterséges fedezékek nyújtanak védelmet, és rengeteg kombinációt tesz lehetővé az épületen több helyen nyitott extra átjáró, ahonnan jól meg lehet lepni az ellenfelet. Ahogy a többi épületet is, megtisztítottuk a törmelékektől és a veszélyes anyagoktól, a biztonságos játék érdekében.

tn_airsoft-plya-partraszlls

Partraszállás airsoft pálya - D-day

Az egyik csapat védi a sánccal és homokzsákokkal erősített állását, amit két oldalról árkok szegélyeznek. A másik csapat viszonylag reménytelen helyzetben van, mert gumifedezékekkel tarkított sík terepen kell támadnia a “partszakaszt”. Aki ismeri a történelmet az tudja, hogy megfelelő “harci szellemmel”, taktikával, és csapatmunkával ez a lehetetlennek tűnő feladat is megoldható, és meg lehet nyerni a csatát. Az airsoft pálya kombinálja a speed és a terep játék tulajdonságait, és különleges élményt nyújt a támadók által induláskor lerúgandó “kétéltű jármű ajtó” is.

tn_rkos-airsoft-plya

Árkos airsoft pálya - Verdun

A pálya egész területén kb.160 cm mély árkok futnak, a felszínen pedig dombok, cserjék, és gumik nyújtanak fedezéket. Rendkívül megosztott a terep ezért azok számára ideális, akik szeretik a lassúbb, “rejtőzködősebb” játékstílust. Méretei miatt a pálya nem átlőhető, és inkább nagyobb létszámú, vagy gyakorlottabb airsoft játékosok számára ajánlott. A játéktér kb. két kézilabda pálya nagyságú, és négyzet alakú. Jellemzően játszott játékok: last men standing (utolsó emberig), capture the flag (zászlószerzés). Ideális létszám: 10-50 fő

tn_airsoft-alagut

Alagút

Ez az airsoft pálya egy kézilabda pálya méreteivel egyezik meg és a hangár mellett fekszik. Nagyobb létszámú csapatoknál érdemes összevonni a hangárral a pályát, így még élvezetesebb lesz az airsoft játék. Több játék fajta is játszható: az alagút elfoglalása, megtisztítása a terroristáktól; a túszok kiszabadítása, bomba hatástalanítása; vagy fordítva, az alagút felrobbantása ha a gonosz győz. Ideális létszám: 10-50 fő